Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι
Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Ο Γκράντι, που κατά καιρούς είχε μπλεξίματα με το νόμο, είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου, της ΑΕΚ αλλά και της Καβάλας.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο άλλοτε προπονητής του Αρτς Μίλερ ωστόσο ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του. Το μόνο που αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ήταν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του.
Ο Γκράντι, που είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: AP PHOTO
Photo 2/5
Πηγή: AP PHOTO
Photo 3/5
Πηγή: AP PHOTO
Photo 4/5
Πηγή: AP PHOTO
Photo 5/5
Πηγή: AP PHOTO
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκροί 4.000 από τους 6.000 που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, ισχυρίζεται ο Κατς
21:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ
21:19
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός σε πτήση προς το Σικάγο: Αεροπλάνο έχασε 27.000 πόδια σε επτά λεπτά
21:09
ΕΛΛΑΔΑ
Έξι συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια
21:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ