ΣΠΟΡ

Συγκλονίζει ο Αναστασιάδης: Ήταν θαύμα που γλιτώσαμε από το τροχαίο

Συγκλονίζει ο Αναστασιάδης: Ήταν θαύμα που γλιτώσαμε από το τροχαίο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ/ΙΝΤΙΜΕ

Τύχη βουνό είχε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος,  Άγγελος Αναστασιάδης, μετά από σοβαρό τροχαίο, σε δρόμο της Χαλκιδικής. Ο ίδιος περιέγραψε πώς σώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό βάθους τεσσάρων μέτρων.

«Δόξα σοι ο Θεός, η Παναγιά μας αγκάλιασε... Ήτανε πολύ άσχημο το περιστατικό, φύγαμε από τον δρόμο. Πρώτη φορά μου συνέβη, έφυγε το αυτοκίνητο χωρίς να καταλάβω γιατί», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ταξίδευε μαζί με το συνεργάτη του, Απόστολο Τερζή προς την Αρναία.

Στο 55ο χλμ. Ιερισσού – Χαλκιδικής, το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και βούτηξε σε χαράδρα βάθους τεσσάρων μέτρων.

«Είχε ένα ρυάκι δίπλα, που έπεφτε μέσα σ' ένα κανάλι κι έσταζε λίγο προς τα έξω, με αποτέλεσμα να έχει πιάσει λίγο γλίτσα κι εγώ επειδή πήρα κλειστή τη στροφή, βρήκε πάνω εκεί και με πέταξε απέναντι. Τι να πω, ήταν θαύμα που γλιτώσαμε, γιατί χτυπήσαμε πάνω στο δέντρο και πέσαμε ανάποδα. Δηλαδή ήμασταν κάτω ο ουρανός κι εμείς», περιγράφει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δίκη του. Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ», περιγράφει με τη σειρά του ο Απόστολος Τερζής.ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ