ΣΠΟΡ

Μπάγερν - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 75-87: «Πράσινο» διπλό στο Μόναχο

Μπάγερν - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 75-87: «Πράσινο» διπλό στο Μόναχο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά το Κάουνας πέρασε νικηφόρα και από το Μόναχο επικρατώντας 87-75 της Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «έδεσε» την άμυνά του στη δεύτερη περίοδο και παίζοντας «διαστημικό» μπάσκετ στην επίθεση στην επανάληψη, «απέδρασε» από το Μόναχο με το τρίτο εφετινό «διπλό» βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 6-4 και υποχρεώνοντας τους Γερμανούς (4-6) στη δεύτερη ήττα στο «σπίτι» τους.

Το «τριφύλλι» με εντυπωσιακή άμυνα και εξαιρετικές επιθετικές επιλογές, έχοντας πλουραλισμό και βοήθεια σχεδόν από όλους όσοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιώργο Βόβορα, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Μπροστά σε περισσότερους από 700 οπαδούς τους που έκαναν… ΟΑΚΑ την «Audi Dome», ο Νικ Καλάθης – που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός αλλά στο δεύτερο εμφανίστηκε και έκανε… μαγικά – και η παρέα του έκαναν το 2/2 στη φετινή «διαβολοβδομάδα» και βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη θέση τους.

Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι καταλυτικός τόσο στην άμυνα όσο και στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, με τον Ράις να «κλείνει» εντυπωσιακά το ματς και τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη.

Το «τριφύλλι» πλέον στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα που είναι αυτός με τη Μπασκόνια την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, όπου θα κάνει την επανεμφάνισή του στον πάγκο ο Ρικ Πιτίνο, ενώ ενδιάμεσα μεσολαβεί κι ο αγώνας της Δευτέρας με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα, επίσης στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων…

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 35-36, 53-65, 75-87

ΔΗΜΟΦΙΛΗ