ΣΠΟΡ

Λίβερπουλ: Πήρε το ντέρμπι και πάει φουλ για πρωτάθλημα

Λίβερπουλ: Πήρε το ντέρμπι και πάει φουλ για πρωτάθλημα
AP Photo/Jon Super

 Η Λίβερπουλ έχει βάλει πλώρη φέτος για το πρωτάθλημα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι του Μέρσεϊσάϊντ με την Έβερτον επικρατώντας με 5-2. 

Μετά από δύο ισοπαλίες στην Premier League και μία ήττα στο Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβλήθηκε με 2-1 της Τότεναμ, υποχρεώνοντας τους Λονδρέζους στην πρώτη τους ήττα επί ημερών του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους.



Η Λέστερ συνέχισε την φρενήρη πορεία της και με το 2-0 επί της Γουότφορντ στο «Κινγκ Πάουερ» εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της κατάταξης, αφήνοντας στην τρίτη την Μάντσεστερ Σίτι, που χθες δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μπέρνλι.



Η Τσέλσι «συνήλθε» μετά το «χαστούκι» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Γουέστ Χαμ και νίκησε στην έδρα της με 2-1 την Άστον Βίλα.



Τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη πέτυχε η Σαουθάμπτον, αυτή την φορά επί της Νόριτς, με 2-1 και ακόμη μεγαλύτερη ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ στα «τρίποντα» επέστρεψε και η Γουλβς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ