Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα γενέθλιά του με double-double
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν με 119-91 τους Κλίπερς, σε μια αναμέτρηση που πριν ξεκινήσει έδειχνε για ντέρμπι και ο ίδιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας ένα νέο double-double με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Ο άσος των Μπακς είχε άλλον έναν λόγο για να... πετάει στα ουράνια, καθώς προς το τέλος του αγώνα κι ενώ είχε περάσει πλέον στον πάγκο, άκουσε τους φιλάθλους του Μιλγουόκι να φωνάζουν ρυθμικά «Happy Birthday».
Λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας άσος, έλεγε στις δηλώσεις του: «Ο κόσμος μας είναι φανταστικός, ήταν μια καλή μέρα για την ομάδα μου και για μένα. Πραγματικά με έκαναν να νιώσω ξεχωριστός. Ο περισσότερος κόσμος στα γενέθλιά του βγαίνει έξω για να διασκεδάσει. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, όμως ο κόσμος με έκανε να νιώσω υπέροχα».
Bίντεο από ρεσάλτο σε τάνκερ που ακινητοποίησε έδωσε το Ιράν - Τι υποστηρίζει η Τεχεράνη
13:29
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρονος ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56