ΣΠΟΡ

Σούπερ ο Giannis με τους Μπακς, ντεμπούτο ο Thanasis με τους Νικς

Σούπερ ο Giannis με τους Μπακς, ντεμπούτο ο Thanasis  με τους Νικς
Reuters / Antony Gruppuso USA Today Sports

Ντεμπούτο στο NBA για τον Θανάση Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Νικς, την ώρα που ο Γιάννης ήταν σούπερ με του Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος του Μιλγουόκι στο ματς με το Μαϊάμι, αλλά όχι αρκετός για να νικήσουν οι Μπακς, καθώς έχασαν 107-103 στην έδρα τους.

Ο Giannis είχε 28 πόντους, 6 ασσίστ, 4 ριμπάουντς, 2 τάπες, 3 κλεψίματα, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του, για να νικήσουν οι Μπακς τους Χιτ.

Ήταν όμως εξαιρετικά συγκινημένος, αφού την ίδια ώρα ο αδελφός του Θανάσης έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ. Υπέγραψε πριν λίγες ημέρες ολιγοήμερο συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη και αγωνίστηκε το βράδυ στο 102-84 επί του Φοίνιξ, βάζοντας 2 πόντους.

«Κόντευα να κλάψω όταν μου είπε πως υπέγραψε. Είχα δάκρυα στα μάτια μου. Στην αρχή δεν το πίστευα. Του έλεγα: αλήθεια; δεν σε πιστεύω!. Έκανε το ντεμπούτο του και είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Πέτυχε και τους δύο πρώτους πόντους της καριέρας του στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, όπως κι εγώ», δήλωσε συγκινημένος ο Γιάννης για τον αδελφό του μετά το τέλος του αγώνα. «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την οικογένειά μου. Πάντως με εγκατέλειψαν (γέλια) και πήγαν όλοι στη Νέα Υόρκη για να δουν τον Θανάση. Μόνο ο Κώστας έμεινε μαζί μου, αυτός είναι αληθινός αδερφός!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ