Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στην κρίση των δικαστών και μόνο οι ελάχιστοι περιθωριοποιημένοι ακραίοι
Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι «οι συκοφάντες και οι εμπαθείς, που επιδίδονται μάταια σε έναν πόλεμο λάσπης θα αντιμετωπισθούν και πάλι από την Ελληνική Δικαιοσύνη και από κανέναν άλλον» εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:
«Οι καλοί μάνατζερ κρίνονται από τα αποτελέσματα των ισολογισμών και τους μετόχους των εταιρειών όπου εργάζονται.
Οι καλοί δημοσιογράφοι -και ευτυχώς έχουμε πολλούς τέτοιους- κρίνονται από τα νούμερα των μετρήσεων των Μέσων στα οποία εργάζονται και κυρίως από την εκτίμηση των αναγνωστών.
Οι σωστοί φίλαθλοι κρίνονται από τον πολιτισμό που επιδεικνύουν στις προκλήσεις που δέχονται.
Οι συκοφάντες και οι εμπαθείς, που επιδίδονται μάταια σε έναν πόλεμο λάσπης θα αντιμετωπισθούν και πάλι από την Ελληνική Δικαιοσύνη και από κανέναν άλλον. Για αυτό καλούμε άπαντες να επιδείξουν για ακόμη μια φορά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αφήνοντας τους ελάχιστους περιθωριοποιημένους ακραίους στην κρίση των δικαστών και μόνο».
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
Πώς είναι η εμπειρία διαμονής στο 8ο καλύτερο resort του κόσμου μέσα στη ζούγκλα του Μεξικού;
08:00
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53