ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ…»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ…»

Ξεκάθαρη δήλωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τελεσίγραφο προς τους υπεύθυνους της τιμωρίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την Euroleague.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Σήμερα όπως όλοι ήδη θα γνωρίζετε μας επιβλήθηκαν από την Euroleague μια σειρά από ποινές για τις παραβατικές συμπεριφορές οργανωμένων οπαδών.

Αναλυτικότερα:

-Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών για τα 79 καπνογόνα και τις κροτίδες που συνεπάγεται με διακόσιες χιλιάδες ευρώ διαφυγόντα έσοδα από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα.

-30.000 ευρώ για τους κατειλημμένους διαδρόμους που προφανώς ήταν από ανθρώπους που μπήκαν χωρίς εισιτήριο.

-4000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.

Είμαι σίγουρος πως όλοι θα προτιμούσαμε αυτά τα χρήματα να πάνε σε ενίσχυση του ρόστερ.

Εκτός από τα οικονομικά επακόλουθα, όλα αυτά δείχνουν τεράστια ΑΣΕΒΕΙΑ προς το πρόσωπό μου, του μοναδικού Παναθηναϊκού που συνεχίζει να σπρώχνει χρήματα και αφιερώνει χρόνο και ενέργεια για να κρατάει ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα.

ΑΣΕΒΕΙΑ προς τους κατόχους διαρκείας. ΑΣΕΒΕΙΑ στον απλό κόσμο που θέλει να έρχεται να υποστηρίζει την ομάδα του μα πάνω από όλα ΑΣΕΒΕΙΑ στην ίδια την ομάδα, που λόγω των παραπάνω περιστατικών θα δώσει έναν αγώνα χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας.

Και όλα αυτά παρά τις πολλαπλές εκκλήσεις προς τους συνδέσμους, παρά τις συναντήσεις των εκπροσώπων της ομάδας με τους αρχηγούς των συνδέσμων για να προστατέψουν την ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπούν.

Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ίδια την ομάδα και τους φιλάθλους της;

ΩΣ ΕΔΩ! Μετά από όλη αυτή την παραβατική συμπεριφορά που συνεχίζουν να επιδεικνύουν, είτε με τα ντου, είτε με τον τραμπουκισμό εις βάρος απλών φιλάθλων, δηλώνω απερίφραστα ότι οι οργανωμένοι οπαδοί που ανεπίτρεπτα χρησιμοποιούν τον ιερό όρο Θύρα 13 δεν είναι ευπρόσδεκτοι στους αγώνες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιστοί στην υπόσχεση, αλλά και την υποχρέωσή μας να πατάξουμε κάθε μορφής βίας εντός του ΟΑΚΑ, εμείς από την πλευρά μας έχουμε ήδη σταματήσει να δίνουμε πακέτα εισιτηρίων στους οργανωμένους. Στο επόμενο περιστατικό θα άρουμε και την αναγνώρισή τους στη ΓΓΑ, ενώ έχουμε ήδη επιφυλαχθεί για τα συνδεσμιακά διαρκείας που έχουν ήδη προμηθευτεί από την αρχή της χρονιάς. Περιμένουμε όμως κάποια στιγμή να αναλάβει και τις ευθύνες της η Πολιτεία. Πού είναι η Αθλητική Βία να επιβάλει τους νόμους και τις κυρώσεις στους λίγους που παρανομούν εις βάρος των πολλών;

ΩΣ ΕΔΩ! Κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά που τους στερείτε την είσοδο από τον αυριανό αγώνα, από την μοναδική όαση Παναθηναϊκής περηφάνιας και εξηγήστε τους εσείς γιατί… τιμωρήθηκαν!».

Πηγή: Onsports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ