ΣΠΟΡ

Η ΑΕΚ κέρδισε και την Βέροια 3-0, ενώ ο Αστέρας επιβλήθηκε του Λεβαδειακού

Η ΑΕΚ κέρδισε και την Βέροια 3-0, ενώ ο Αστέρας επιβλήθηκε του Λεβαδειακού
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Σερί νικών για την ΑΕΚ του Πογιέτ με το 3-0 επί της Βέροιας, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε δύσκολα τον Λεβαδειακό, στο πρώτο πιάτο του σημερινού προγράμματος του πρωταθλήματος.

AEK-Veroia 3-0 Greek Superleague


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Δημήτρης Ντουντούμης)

Το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ ήταν χορταστικό, αφού η Βέροια κυνήγησε το γκολ και είχε δοκάρι με τον Μαγιέφσκι στο 9 (ο Πολωνός έκλεισε επίσης το ματς στο 94 με κεφαλιά στο δοκάρι). Η ΑΕΚ πάντως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με προβολή του Βάργκας από σέντρα του Ντίντακ στο 39. Το 2ο γκολ του Δικέφαλου στο 55 με τον Αραβίδη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο, ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο, πριν το τελικό 3-0 από τον Μάνταλο και αφού ο Μπουονανότε αρχικά έχασε το πέναλτυ στο 88 (για χέρι του Μαλόν, που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη). Γκολ πέτυχε και ο άρθο στις καθυστερήσεις, που ακυρώθηκε σωστά για την ΑΕΚ που φτάνει στους 42 βαθμούς (+8 από τον 4ο ΠΑΟΚ).

AEK-Veroia 4-0 greek superleague


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Δημήτρης Ντουντούμης)

Στην 5η θέση και τους 31 βαθμούς έπιασε τον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης, που έστω και δύσκολα κατέβαλε τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί με πολλά νέα πρόσωπα είχαν δοκάρι σε φάουλ του Μπεν στο 11, ενώ και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο α 45λεπτο. Το β ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τον Λεβαδειακό να αγγίζει το γκολ, ήταν όμως ο Μπερτόλιο με κεφαλιά εκείνος που σημείωσε στο 61 το 1-0. Πρωταγωνιστής του ματς ο γκολκίπερ των Αρκάδων Μπαντής, που κράτησε το μηδέν για την εστία του, για να διαμορφώσει το 2-0 στο τέλος ο Μάσα (με φάουλ για το οποίο διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι)

Σε λίγη ώρα (17.15) ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η Ξάνθη τον Ηρακλή, ενώ το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό (19.30).

Δείτε ακόμη

Ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ξανά στην 5άδα ο Πανιώνιος με νίκη στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ