Οι Μιλγουόκι Μπακς εύχονται Καλά Χριστούγεννα στους Έλληνες
Πριν από ένα χρόνο οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν στείλει τις ευχές τους σε άπταιστα Ελληνικά ως ΚΑΕ Ελαφιακός του Δήμου Μιλγουόκι.
Φέτος, τα Χριστούγεννα, η ομάδα του "Greek Freak" στο ΝΒΑ επέλεξε να κάνει ξεχωριστή ανάρτηση μόνο για τους Έλληνες.
«Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες!» αναφέρουν οι Μπακς λίγες ώρες του τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Το ΝΒΑ δεν σταματά ούτε στις 25 Δεκεμβρίου, λοιπόν και ο Αντετοκούνμπο εξήγησε γιατί περιμένει πως και πως αυτόν τον αγώνα: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω τα Χριστούγεννα. Η πρώτη μου φορά ήταν πέρυσι, αναδειχτήκαμε νικητές και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε δώρα όλοι στην ομάδα. Η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί. Είχε πλάκα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε απέναντι στη Φιλαδέλφεια, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παρακολουθήσει κάποιος. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τα Χριστούγεννα κι ένα ωραίο παιχνίδι του ΝΒΑ».
SPONSORED
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση: Πότε θα πληρωθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί
00:30
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 8 έως 12 Ιουνίου
23:57
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο μετά από 13 χρόνια για τη δολοφονία 65χρονου στην Τούμπα
23:45