ΣΠΟΡ

Πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο

Πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κανονικά θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους.

Η διαδικασία ψηφοφορίας μεταξύ των διαιτητών και των βοηθών της Super League 1 φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε και μαζί της το σίριαλ που λίγο έλειψε να βάλει στον «πάγο» το πρωτάθλημα στην αυγή του 2020.

Μετά την ανταλλαγή emails από τους ρέφερι, προκύπτει ότι αποφασίστηκε εντέλει να κάνουν πίσω στην αποχή που είχαν ανακοινώσει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

AdTech Ad

Η πλειοψηφία των διαιτητών ψήφισε να μην συνεχιστεί η... απεργία και παρά το γεγονός ότι δεν έλαβαν καμία δέσμευση από τους παράγοντες των ΠΑΕ αλλά και την ίδια την ΚΕΔ είτε για το κομμάτι των μηνύσεων είτε για την γραμμή του offside στο VAR, κατέληξαν να σφυρίξουν κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Κι αυτό διότι ότι επικράτησε η ψυχραιμία ενώ φέρονται να κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η αποχή δεν αποτελεί τη δεδομένη στιγμή τον ενδεδειγμένο τρόπο αντίδρασης ή κινητοποίησης.

Έτσι η 17η αγωνιστική που περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το Άρης-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά καθώς και τα παιχνίδια της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ