ΣΠΟΡ

Super League 1: Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι των «αιωνίων» – Οι ώρες μετάδοσης των αγώνων σήμερα

Super League 1: Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι των «αιωνίων» – Οι ώρες μετάδοσης των αγώνων σήμερα
Facebook/Superleague

Το ντέρμπι στο Φάληρο κεντρίζει το ενδιαφέρον, όμως υπάρχουν τρία ακόμα σημαντικά παιχνίδια, στο σημερινό πρόγραμμα της Super League 1.

Η αρχή γίνεται στις 15:00, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Μπορεί η Ένωση να έκλεισε τη σεζόν με την ισοπαλία στη Λαμία και να σταμάτησε το σερί των τριών νικών της, ωστόσο μπορεί να ισχυρίζεται ότι μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, οι τρεις νίκες και η μια ισοπαλία είναι ικανοποιητική συγκομιδή.

Τώρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που σε επτά επισκέψεις του τον έχει νικήσει έξι φορές, ενώ μόνο στις 4 Ιανουαρίου 2017 την σταμάτησε με μια ισοπαλία 0-0. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει βάλει ποτέ γκολ στην ΑΕΚ εκτός έδρας το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός ήταν η τελευταία ομάδα που πέτυχε νίκη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι του 2019, 2-0 επί του ΟΦΗ. Ανέβηκε στην 13η θέση για πρώτη φορά από το τέλος του Νοέμβρη, όταν τον είχε νικήσει και τον είχε περάσει ο Πανιώνιος.

Στις 17:15 γίνεται η σέντρα στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια, πριν αρχίσει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων». Στα Πηγάδια, η Ξάνθη φιλοξενεί την ΑΕΛ με τις δυο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη με κάθε κόστος.

Η Ξάνθη έχει ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και μία νίκη στα τελευταία 10. Στα έξι πρώτα παιχνίδια της είχε πέντε νίκες και 15 βαθμούς και στα δέκα επόμενα μόλις πέντε βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας αφήνει πίσω μια χρονιά, που είχε εξαιρετικά αποτελέσματα με ομάδες της περιφέρειας. Μόνο η Λαμία κατάφερε να την νικήσει δύο φορές! Με τις υπόλοιπες ομάδες της περιφέρειας έκανε πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες!

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία, με τους Νεοσμυρνιούς να θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός

17:15 Ξάνθη - ΑΕΛ

17:15 Πανιώνιος - Λαμία

19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ