ΣΠΟΡ

Η ηθοποιός Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου στην Αγγλία

Η ηθοποιός Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου στην Αγγλία
ΑΠΕ-ΜΜΕ / EPA / Ian Langsdon

Λίγη από την λάμψη της στο Χόλιγουντ θα μεταφέρει η Ναόμι Γουότς αναλαμβάνοντας την προεδρία της Glantraeth FC, ομάδα της Ουαλίας.

Naomi Watts


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΜΕ / EPA / Julien Warndand)

Η Ναόμι Γουότς γεννήθηκε στο Κεντ, αλλά μεγάλωσε με τους γονείς της Ουαλής μητέρας της, μετά το διαζύγιο της με τον Πίτερ Γουότς, στο νησί της Βόρειας Αγγλίας, Άνγκλεσι. Στα 14 της μετακόμισε με την μητέρα της στην Αυστραλία.

https://www.instagram.com/p/p

Κάπως έτσι προκύπτει η σχέση της με την Glantraeth FC, ομάδας του νησιού, που αριθμεί 400 κατοίκους, και αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουαλίας, συνήθως μπροστά σε 40 φιλάθλους.

Ο άνθρωπος που είχε την ιδέα ήταν ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σταν Στρίκλαντ, τον περασμένο Αύγουστο. Τότε παραιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, σερ Τζορτζ Μέιρικ.

https://www.instagram.com/p/p

Έστειλε ένα γράμμα στον ατζέντη της Γουότς με την πρόταση να αναλάβει την ομάδα του χωριού, όπου πέρασε 3 χρόνια και πήγε σχολείο σαν παιδί.

https://www.instagram.com/p/p

Η απάντηση ήρθε το βράδυ της Δευτέρας και ήταν θετική. Αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου η είδηση και πλέον επικρατεί ενθουσιασμός και αναμονή για την πρώτη επίσκεψη της λαμπρής προέδρου στο γήπεδο.

Watts anounce


(Πηγή: http://www.glantraethfc.com)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ