ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 79 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Δεκέμβριο
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Δεκέμβριο του 2019 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 79 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στo Πικέρμι, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό» σε 2 αγώνες από την Premier League και την πρώτη κατηγορία της Tουρκίας και με 30 ευρώ κέρδισε 17.587,50 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) πέντε νικητές, δύο από τη Νίκαια και από ένας από το Περιστέρι, την Ηλιούπολη και την Κύμη, κέρδισαν από 10.404,60 ευρώ.
SPONSORED
Πρέσβης ΗΠΑ στο Ισραήλ κατά Γκβιρ: «Πρόδωσε την αξιοπρέπεια του έθνους του»
21:34
Τρόφιμος στο «Δαφνί» στραγγάλισε 59χρονο: Η ανακοίνωση των εργαζομένων
21:25
Ρεσάλτο αμερικανών πεζοναυτών σε ιρανικό δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν
21:16
Οι ΗΠΑ κατηγoρούν τον Ραούλ Κάστρο για συνωμοσία για την δολοφονία αμερικανών πολιτών
21:07