Πιτίνο: Χρειάζεται πάθος απ’ όλους τις επόμενες δύο εβδομάδες
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να παίξει με πάθος τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Euroleague, τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.
Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων», κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του πριν την προπόνηση της Τρίτης (14/1), στάθηκε στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, ενώ αποκάλυψε πως ο Άντι Ράουτινς θα πάρει λεπτά συμμετοχής με την Μπάγερν Μονάχου.
«Πρέπει να παίξουμε με πάθος τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό είναι μέρος του προγράμματός μας που πρέπει να κάνουμε το σερί μας. Θα χρειαστούμε πάθος από τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους στην ομάδα. Αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς», ανέφερε αρχικά για τον αγώνα της Τετάρτης (15/1) με τους Βαυαρούς.
Και συνέχισε αναφερόμενος στην έλευση του Άντι Ράουτινς:
«Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής αύριο, αλλά θα χρειαστεί μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να ενσωματωθεί στο σύστημά μας».
Φόβοι Όρμπαν για παρέμβαση των Βρυξελλών στις επικείμενες εκλογές στην Ουγγαρία
21:07
CNNi: Δυναμικός και βέβαιος ο Μαδούρο στο δικαστήριο - Τι απάντησε σε πολίτη μέσα στην αίθουσα
20:59
ΗΠΑ: Κυρώσεις σε απόστρατο γερουσιαστή που κάλεσε στρατιώτες «να αρνηθούν τις παράνομες εντολές»
20:56
Θανάσιμος ξυλοδαρμός 30χρονου στην Πάτρα: Αναμένονται εντάλματα σύλληψεις για εννέα άτομα
20:44