ΣΠΟΡ

Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-2: Μεγάλο διπλό και εδραιώνεται στα playoffs

Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-2: Μεγάλο διπλό και εδραιώνεται στα playoffs
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λάρισας και ετοιμάζεται πλέον για τα playoffs της Super League 1. 

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακοί σε όλη τη διάρκεια του ματς, όπως έκαναν στα τρία προηγούμενα ματς που πήραν τη νίκη, παρόλα αυτά είχαν την ουσία και κατάφεραν να πάρουν νίκη 2-0 που τους εδραιώνει στην τετράδα και τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αυτή τη φορά το «τριφύλλι» ήταν εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχε την ίδια εικόνα και στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να αφήσει τη Λάρισα «ζωντανή» μέσα στο παιχνίδι. Οι «βυσσινί» ωστόσο δεν απείλησαν ουσιαστικά πέρα από τη φάση του – σωστά – ακυρωθέντος γκολ.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πετύχει παραπάνω τέρματα, αν ο Χατζηγιοβάνης δεν αστοχούσε στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε κι αν στις φάσεις που «έβγαλε» στη συνέχεια ήταν πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια.

Το «τριφύλλι» εν τέλει βρήκε και δεύτερο εύστοχο πέναλτι από τον Γιάννη Μπουζούκη, για να πάρει σημαντικό τρίποντο και να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στους 34 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 24 και την ένατη θέση.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Κάτσε (64’ Βινίσιους), Γκαζάλ, Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ λ. τρ. Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Χρ. Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (61’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ