ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς
Ιστορική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Λεμπρόν Τζέιμς.
Παρά την ήττα που γνώρισαν οι Λέικερς στην Φιλαδέλφεια με 108-91, ο αστέρας του ΝΒΑ, σημείωσε 29 πόντους, έφθασε στους 33.655 στην καριέρα του κι έγινε ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στην Ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.
Ο Λεμπρόν ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράϊαντ που έκλεισε την καριέρα του με 33.643 πόντους και βρίσκεται πίσω από τους Καρλ Μαλόουν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
Ο «Mail Man» έχει πετύχει 36.928 πόντους σε 18 χρονιές με την Γιούτα και τους Λέικερς, ενώ ο «γίγαντας» των Μιλγουόκι Μπακς και των Λέικερς, απέχει μακράν στην κορυφή με 38.387 πόντους.
«Ο Κόμπι ήταν αθάνατος επιθετικά. Και να ‘μαι τώρα εδώ στην Φιλαδέλφεια να φοράω την ίδια φανέλα, αυτήν των Λέικερς. Μερικές φορές το σύμπαν προκαλεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέρος της συζήτησης με τον Κόμπι. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, ένας από τους κορυφαίους των Λέϊκερς. Είναι απλά, τρελό», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Λεμπρόν.
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10
Οι πληγές του στεγαστικού: Πώς φτάσαμε έως εδώ - Τι φέρνει η επόμενη ημέρα
09:00