Δεινός αθλητής του κικ μπόξινγκ ο Λάμπρος Χούτος προκρίθηκε σε τελικό τουρνουά
Μετά το ποδόσφαιρο ο Λάμπρος Χούτος δείχνει ότι έχει ταλέντο και στο κικ μπόξινγκ συμμετέχοντας σε τουρνουά στην Ταϋλάνδη.
Ο πρώην διεθνής άσσος του Ολυμπιακού είναι προσκεκλήμένος σε τουρνουά κικ μπόξινγκ διασημοτήτων από όλο τον κόσμο, που διοργανώνει εταιρία reality.

(Πηγή: FACEBOOK / EnfusionTV)
Ανάμεσα στις διασημότητες είναι και πρώην ποδοσφαιριστές και ο Λάμπρος Χούτος δείχνει ότι διαθέτει ταλέντο και στις πολεμικές τέχνες.

(Πηγή: FACEBOOK / EnfusionTV)
Κατάφερε μάλιστα να προκριθεί στον τελικό της "κατηγορίας" του Enfusion Reality για να αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Ζε Μαρία.
Ο Έλληνας άσσος μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού για την καριέρα του, το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, τις εμπειρίες του και την απόφαση του να λάβει μέρος σε αυτό το reality show.

(Πηγή: FACEBOOK / EnfusionTV)
Το βίντεο ξεκινά με το εθνικό μας ύμνο να ακούγεται και στην συνέχεια η συνέντευξη του Χούτου συνοδεύεται από τι άλλο; τους ήχους του ελληνικού μπουζουκιού.
Πάτρα: Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης και υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους
15:36
Ο ΠΟΥ καταγγέλλει τις καθυστερήσεις στην είσοδο ανθρωπιστικών και ιατρικών εφοδίων στη Γάζα
15:27
Κυβέρνηση σε Σαμαρά: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
15:26
Κρήτη: Ήχησε το 112 στην Ιεράπετρα - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
15:21