ΣΠΟΡ

Κόμπι Μπράιαντ: «Θέλω να πεθάνω νέος» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση στον Μακ Γκρέιντι

Κόμπι Μπράιαντ: «Θέλω να πεθάνω νέος» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση στον Μακ Γκρέιντι
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/DAVE EINSEL CHINA OUT

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τρέισι Μακ Γκρέιντι, για όσα του είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Μακ Γκρέιντι, που σύμφωνα με τον ίδιο μοιραζόταν μία «ιδιαίτερη σχέση» με τον «Black Mamba», μίλησε, εμφανώς συντετριμμένος, στο ESPN για τον 41χρονο θρύλο.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια αποκάλυψη:

«Έλεγε συνεχώς “θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν και να πεθάνω νέος… Και τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που τα έλεγε αυτά» είπε ο Μακ Γκρέιντι.

Στο τέλος της δήλωσή του, ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι λυγίζει καθώς μιλάει για τις μέρες που με τον φίλο του Μπράιαντ έβλεπαν τα παιδιά τους να παίζουν μπάσκετ και αναφέρεται και στη σχέση του με τη 13χρονη κόρη του Κόμπι, Τζιάνα:

«Έβλεπα τη Τζίτζι πριν το παιχνίδι, την αγκάλιαζα και της έλεγα “πήγαινε εκεί και σκίσε” και μου έλεγε “μην ανησυχείς θείε. Το έχω”. Ήταν ιδιαίτερη. Ήταν σαν να βλέπω έναν νέο Κόμπι… Έμοιαζε με τον μπαμπά της. Σκεφτόμουν πως “θα γίνει ιδιαίτερη”… Τώρα δεν θα ‘χει αυτή την ευκαιρία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ