ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αδιάφορη η τροπολογία - Θα φτάσουμε μέχρι το CAS
«Αδιάφορη» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ την τροπολογία που ψηφίστηκε για την αλλαγή ποινών σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας την Τετάρτη στη Βουλή, τονίζοντας ότι είναι «καθαρός» και θα προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα, φθάνοντας μέχρι το CAS, για να το αποδείξει.
Παράλληλα, χαρακτήρισε φωτογραφική τη νομοθετική ρύθμιση που δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.
Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.
Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.
Γι’ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».
SPONSORED
Eurovision 2026: Η ώρα της Ελλάδας – Πότε τραγουδά ο Ακύλας και το πρόγραμμα
12:07
Lufthansa: Στα 1,7 δισ. ευρώ το επιπλέον κόστος στα καύσιμα λόγω πολέμου
11:59
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Για «νίκη» μιλά το Ιράν μετά το «πάγωμα» της «Επιχείρησης Ελευθερία» στο Ορμούζ: «Ναι μόνο σε δίκαιη και ολοκληρωμένη συμφωνία»
11:58
Η Βόρεια Κορέα κατήργησε από το Σύνταγμά της τις αναφορές στην επανένωση της κορεατικής χερσονήσου
11:57