ΣΠΟΡ

Ταξίδεψε στην Αγγλία από την Αυστραλία για αγώνα της Ροτσντέιλ που αναβλήθηκε!

Ταξίδεψε στην Αγγλία από την Αυστραλία για αγώνα της Ροτσντέιλ που αναβλήθηκε!
Twitter /@officiallydale (Rochdale AFC)

Ο Άλεξ Όλιερ έκανε το ταξίδι Αυστραλία-Αγγλία αλλά η κακοκαιρία δεν τον άφησε να δει τον αγώνα της αγαπημένη του Ροτσντέιλ.

fan rochdale 1


(Πηγή: Twitter / @MENnewsdesk (Manchester Evening News))

Ο Άλεξ κατοικεί στην Κουίνσλαντ στην Αυστραλία και είναι από μικρός οπαδός της Rochdale, καθώς οι θείοι του μένουν 1 χλμ μακριά από το γήπεδο.

Στις 16 Ιανουαρίου προγραμμάτισε να δει το ματς με την Φλίτγουντ για την League One. Ταξιδεύοντας πάνω από 16.000 χλμ διεκδικούσε τον τίτλο του πιο πιστού οπαδού. Αποδείχτηκε όμως ότι ήταν μάλλον γκαντέμης...

rochdale4


(Πηγή: Twitter / @officiallydale (Rochdale AFC))

Ο καιρός τα ήθελε αλλιώς. Η έντονη χιονόπτωση και η κακοκαιρία δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος. Μην έχοντας κάτι άλλο να κάνει, ο Όλιερ αγόρασε μια φανέλα από την μπουτίκ της ομάδας, όπου και εξιστόρησε την περιπέτεια του.

rochdale2


(Πηγή: Twitter / @officiallydale (Rochdale AFC))

Ο σύλλογος όταν έμαθε την περιπέτεια του προσφέρθηκε αμέσως τουλάχιστον για μια ξενάγηση στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, όπου μπόρεσε να δει και τους αγαπημένους του παίκτες από κοντά.

fan rochdale2


(Πηγή: Twitter / MirrorFootball (Daily Mirror))

Ο Όλιερ πάντως είχε καταφέρει να παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα ματς της Ροτσντέιλ στο παρελθόν, το 2007 στη νίκη 1-0 με την Μπάρι. Και ο πατέρας του είναι οπαδός του συλλόγου και ενημερώνονται μέσα από το BBC την εξέλιξη των αγώνων, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του κάποια στιγμή να μετακομίσει στην πόλη από την Αυστραλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ