Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επεισόδια στου Ρέντη και καθυστέρηση του αγώνα
Επεισόδια σημειώθηκαν στου Ρέντη, την ώρα που μέσα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ήταν έτοιμο να αρχίσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γενικευτεί η ένταση.
Μάλιστα, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική ακόμα και μέσα στο κλειστό.
Είναι ενδεικτικό πως αρκετοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν στο γήπεδο είτε βγήκαν έξω από αυτό, είτε κρατούσαν τα πρόσωπά τους, αφού η οσμή του δακρυγόνου ήταν έντονη και εντός του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη».
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Παράνομες επιδοτήσεις στα Βορίζια: Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του «θείου»
22:42
ΕΛΛΑΔΑ
Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ο Μάριος Οικονόμου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων
22:32
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη ζευγάρι για τηλεφωνικές απάτες στην Καστοριά - 20.000 ευρώ η λεία
22:20
CULTURE
Αποθέωση για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ - Ντελίριο από σχεδόν 50.000 χιλιάδες θαυμαστές
22:09
ΚΟΣΜΟΣ