ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο τίτλος ανήκει σε όλους όσους πέρασαν δύσκολα την τελευταία δεκαετία

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο τίτλος ανήκει σε όλους όσους πέρασαν δύσκολα την τελευταία δεκαετία
Intime.gr

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όλους όσοι έμειναν δίπλα στον Σύλλογο στη δύσκολη δεκαετία που προηγήθηκε.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της επιτυχίας για την ομάδα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να χαρούν τον τίτλο που κατέκτησαν και από την επόμενη ημέρα να ασχοληθούν με το μέλλον.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου σχολίασε πως ο τίτλος αυτός ανήκει στους αθλητές αλλά και τους οπαδούς που έμειναν δίπλα στον Σύλλογο στα πολύ δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν την τελευταία δεκαετία.

«Είναι μια μεγάλη νίκη, όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος χαίρεται. Είχαμε 10 χρόνια να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο, είναι μεγάλη χαρά. Σήμερα δεν θα πούμε τίποτα για τη συνέχεια, θα χαρούμε τον τίτλο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο τίτλος ανήκει σε όλα τα παιδιά που στήριξαν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό την τελευταία δεκαετία. Και στους αθλητές, και στους οπαδούς, στους συνδέσμους. Σε όλους όσοι ήταν στον Παναθηναϊκό και πέρασαν δύσκολα. Όλα στη ζωή κάνουν κύκλους, έτσι και για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω πως όλα τα καλά είναι μπροστά μας».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να πει κάτι στον κόσμο σχολίασε: «Σας είπα και πριν, είχαμε 10 χρόνια να… γελάσει το χειλάκι μας. Σήμερα πανηγυρίζουμε, από αύριο βλέπουμε».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ