ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έφοδος της Αστυνομίας στην Τούμπα - Τι βρέθηκε στο γήπεδο
Ξαφνική έφοδος των δυνάμεων της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί μπήκαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, 12 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και είχαν ως στόχο να βρουν ένα συγκεκριμένο πανό, το οποίο και απομάκρυναν.
Μάλιστα, η αστυνομία μπήκε και στους χώρους που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τυχόν ευρήματα.
Στο σημείο παραμένουν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, πραγματοποιούνται πεζές περιπολίες, ενώ κυκλοφορούν περιμετρικά άνδρες της ομάδας Ζ.
Μάλιστα, το γήπεδο σφραγίστηκε μέχρι και τρεις ώρες πριν από την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20