NBA: Κόβονται τα αυτόγραφα και τα high-five λόγω κορωνοϊού
Τις πολλές επαφές με τους θαυμαστές του NBA καλούνται να περιορίσουν οι αστέρες του δημοφιλέστερου αθλήματος στις ΗΠΑ, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη χώρα.
Η Εθνική Ένωση Καλαθοσφαίρισης συνέστησε στους παίκτες να περιορίσουν τη φυσική επαφή με τους οπαδούς τους ως μέτρο προφύλαξης από την εξάπλωση του ιού, σύμφωνα με σημείωμα της ομοσπονδίας που έφτασε στην κατοχή του CNNi.
Τα κρούσματα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ έχουν ανέλθει στα 102, ενώ 6 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Το εσωτερικό σημείωμα προτείνει επίσης στους αθλητές να προτιμούν τους χαιρετισμούς με τα fist bumbs (χαιρετισμός με γροθιές) αντί για τα high – fives, όπου όλο το χέρι του αθλητή έρχεται σε επαφή με αυτό του φιλάθλου. Επίσης, συστήνεται να αποφεύγονται τα αυτόγραφα προκειμένου να περιορίζεται η ανταλλαγή στηλών, μολυβιών, μπουφάν ή μπαλών του μπάσκετ.
«Η υγεία και η ασφάλεια των παιχτών, των προπονητών, του προσωπικού και των φιλάθλων του NBA είναι κομβικής σημασίας. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς λοιμοξιολόγους που παρέχουν πληροφορίες για τους παίχτες σχετικές με το ξέσπασμα του κορωνοϊού», συνεχίζει το εσωτερικό σημείωμα.
NBA players advised not to high-five fans as coronavirus spreads, by Madeline Holcombe and Kevin Dotson, CNN
Ανοιχτό το παράθυρο μείωσης δημοσιονομικών ορίων της ΕΕ - Τι λέει ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών
12:31
Ανασχηματισμός: Live οι ανακοινώσεις Μαρινάκη για το νέο κυβερνητικό σχήμα
12:26
Την Μεγάλη Τρίτη οι 11 βουλευτές της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας
12:24
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτοί είναι οι 11 βουλευτές για τους οποίους ζητείται άρση ασυλίας - Την Μεγάλη Τρίτη επιτροπή δεοντολογίας
12:10