ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ οι «πράσινοι»
INTIME.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει το «παρών» στον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ήθελε να μην επιτραπεί η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ και μάλιστα έστειλε και σχετικό έγγραφο στην Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Όλα αυτά, προφανώς, είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρει την οριστική απόφαση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μεταβεί στο ΣΕΦ, συνοδεύοντας την αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Παράλληλα η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωση της τόνισε:

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει - αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ