ΣΠΟΡ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ένα βήμα πριν την νέα του αρχή με κορυφαία ομάδα!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ένα βήμα πριν την νέα του αρχή με κορυφαία ομάδα!

Ευχάριστες είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, σχετικά με τη νέα αρχή που έχει προγραμματίσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για την επιστροφή του με κορυφαία ομάδα – το όνομα της οποίας όμως κρατείται αυτή τη στιγμή ως επτασφράγιστο μυστικό! Εν τούτοις, οι πληροφορίες προέρχονται από έγκυρες πηγές και πλέον θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη επιβεβαίωση.

Οι δύο πλευρές απέχουν ελάχιστα από την τελική συμφωνία, καθώς οι καλά πληροφορημένες αυτές πηγές ανέφεραν ότι η πρόταση που έφτασε στα χέρια του Δράκου ήταν «δυνατή» και ο ίδιος την εξέταζε με θετική διάθεση από την πρώτη στιγμή. Αν και οι επαφές είχαν αρχίσει εδώ και αρκετό διάστημα, βρίσκονταν σε επίπεδο ασαφών συζητήσεων, μέχρι που πριν από λίγες ημέρες ήρθε η πρόταση – έκπληξη στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Τα βασικά σημεία με την ομάδα συμφωνήθηκαν άμεσα και έκτοτε ακολούθησαν βραχυχρόνιες συζητήσεις για λεπτομέρειες που χαρακτηρίζονται ως «δευτερεύουσας σημασίας» και οι οποίες, αν και είναι αυτές που καθυστερούν τις επίσημες ανακοινώσεις, δεν αναμένεται να επηρεάσουν ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

496866

Φαίνεται, λοιπόν, πως έφτασε η ώρα για ένα νέο συμβόλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη με κορυφαία ομάδα, η οποία μάλιστα έχει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, που είναι βέβαιο πως θα ικανοποιηθούν με την επίσημη ανακοίνωση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άλλωστε είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού με καθολική αποδοχή στην ελληνική κοινωνία, αγαπητός από όλους, που εκτιμούν τόσο το ήθος όσο και την καλοσύνη με την οποία πορεύεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και της επαγγελματικής του πορείας. Τώρα, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στην τελική ευθεία για ένα νέο κεφάλαιο στο δρόμο του, που αναμένεται να τον οδηγήσει στην κατάκτηση ακόμα περισσότερων κορυφών!

Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, τηρεί στάση αναμονής και δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να δίνει τα χέρια με κορυφαία ομάδα, συστήνοντας «υπομονή» μερικών ημερών σε όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του. Φαίνεται πως μια συμφωνία - «βόμβα» βρίσκεται προ των πυλών και μένει να δούμε τι θα ανακοινωθεί και πότε!