ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3: «Πράσινο» το ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3: «Πράσινο» το ντέρμπι
INTIME.GR

O Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σετ του Ολυμπιακού για την 16η αγωνιστική της Volley League. 

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την απίθανη συνάντηση που πρόσφεραν στο φίλαθλο κοινό Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Μαρούσι, στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς,

Oι «αιώνιοι» αναμετρήθηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά στο ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Volley League.

Με κορυφαίους τους Ράπτη, Στάροβιτς, Τσάτσιτς και Ρανγκέλ, ο Παναθηναϊκός ήταν κυριαρχικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το δεύτερο σετ που κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί σε μπλοκ και επίθεση, ενώ είχαν καλές επιδόσεις κι από τη γραμμή του σερβίς, βάζοντας «άλυτα προβλήματα» στην ομάδα του Μουνιόθ που φαίνεται να μην έχει τον τρόπο για να σταματήσει το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι», μετά την εντυπωσιακή κατάκτηση του Λιγκ Καπ, με νίκη 3-2 στου Ρέντη και κατάκτηση του «χρυσού σετ» στον Άγιο Θωμά όπου πήραν και την κούπα, κατάφεραν να φύγουν και με «καθαρή» νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού.

Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρέοπουλου και βαθμολογικά, καθώς ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστιο βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός, θα μπει στα playoffs από την ημιτελική φάση και με πλεονέκτημα έδρας απέναντί στον αντίπαλό του στην τετράδα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ