ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Αρνητικές οι εξετάσεις των παικτών για κορωνοϊό

Ολυμπιακός: Αρνητικές οι εξετάσεις των παικτών για κορωνοϊό
INTIME

Έντονη ήταν η ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά από την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ο ίδιος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, με την ΠΑΕ να ενημερώνει για τα αποτελέσματα, που ήταν σε όλους αρνητικά.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς την Πέμπτη για τη φάση των «16» του Europa League, μιας και οι Άγγλοι είχαν εκφράσει μεγάλη ανησυχία.

Μάλιστα, είχαν ζητήσει την αναβολή του αγώνα, αλλά η UEFA απέρριψε το αίτημά τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά για τον ιό COVID-19».

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ο ίδιος χθες πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανάρτησή του τόνισε ότι νιώθει καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Επιπλέον, το ίδιο συνέστησε να κάνουν και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποίησω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ