ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1: Άντεξε με δέκα παίκτες

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1: Άντεξε με δέκα παίκτες
Intime.gr

Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από νωρίς ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Γούλβς για το Europa League. 

Oι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο 54΄, ωστόσο, οι «λύκοι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 67ο λεπτό με το σουτ του Νέτο (η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Σα). Η ρεβάνς, εφόσον πραγματοποιηθεί (την ερχόμενη εβδομάδα η UEFA θα αποφασίσει για το αν θα συνεχιστούν οι αγώνες του Champions και Europa League), είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου στο «Μολινό».

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι δεν είχε τον κόσμο του να τον ωθήσει, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να επιβάλει τον ρυθμό του.

Από την αρχή περιόρισε τους Άγγλους που είχαν πρωταρχικό στόχο να μην αφήσουν διαδρόμους. Οι Πειραιώτες είχαν την συντριπτική κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρία.

Στο 28’ άλλαξαν οι ισορροπίες. Ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Ζότα που έβγαινε μόνος του μπροστά στον Σα κι ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίκτες ήλεγχε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54’. Ο Καμαρά βρήκε τον Γκιγιέρμε κι αυτός γύρισε στον Ελλάδα Αράμκο που ανενόχλητος έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ ξύπνησε τους παίκτες της Γουλβς. Στο 59’ ο Χιμένες βγήκε τετ α τετ με τον Σα, αλλά ο πορτιέρο των Πειραιωτών έδιωξε με το κεφάλι.

Η πίεση των Άγγλων απέδωσε καρπούς στο 67’. Μετά από στημένη φάση ο Νέτο έκανε το αουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 79’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ποντένσε, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στην παλιά του ομαδα.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Γουλβς, ένα αποτέλεσμα που δίνει μικρό προβάδισμα στους Άγγλους.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μασούρας (34’ Σισέ), Βαλμπουενά ( 84’ Γκασπαρ), Ελ Αραμπί (74’ Φορτουνης).
Γουλβς (Νούνο): Ρουί Πατρίσιο, Σαΐς, Κοαντί, Μπόλι, Βινάγκρε (79’ Ποντένσε), Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο (85’ Μουτινιο) , Ζότα, Τραορέ, Χιμένες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ