ΣΠΟΡ

Από θαύμα γλύτωσαν οι παίκτες της Ουρακάν όταν ανατράπηκε το λεωφορείο τους.

Από θαύμα γλύτωσαν οι παίκτες της Ουρακάν όταν ανατράπηκε το λεωφορείο τους.
Reuters / Marco Bello

Χωρίς φρένα το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα της Ουρακάν στο αεροδρόμιο του Καράκας στην Βενεζουέλα, μετά από αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο οδηγός του λεωφορείου διαπίστωσε την βλάβη και προσπάθησε να σταματήσει την πορεία του οχήματος βγάζοντας το από τον δρόμο. Δεν τα κατάφερε όμως και το λεωφορείο ανατράπηκε.

Οι παίκτες και τα μέλη της Ουρακάν είχαν άγιο αφού το ατύχημα δεν κόστισε την ζωή σε κάποιον εξ αυτών. Δύο ποδοσφαιριστές και ο φυσιοθεραπευτής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου παραμένουν υπό παρακολούθηση.

Για τον μέσο Patricio Toranzo τα νέα πάντως δεν είναι ευχάριστα, αφού οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ακρωτηριασμό 4 δαχτύλων του στο αριστερό του πόδι. Όχι όμως το "μεγάλο" κάτι που ίσως του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του, όπως λένε οι γιατροί.

Ο πρόεδρος του συλλόγου διέψευσε την πληροφορία, που διέρρευσε από το νοσοκομείο, ενώ η σύντροφος του παίκτη δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, έστειλε το προεδρικό αεροσκάφος για να επιστρέψει η ομάδα στην πατρίδα της. Η Ουρακάν είχε πετύχει γκολ στο τέλος του αγώνα και προκρίθηκε στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ