Με το εκτός έδρας γκολ ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Πανιώνιο στα προημιτελικά
Το γκολ του Πέλκα στη Νέα Σμύρνη και το 1-1 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδσας στον ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο.
Οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία για γκολ στο πρώτο 45λεπτο, όταν οι γηπεδούχοι ήταν κάκιστοι, με την επιλογή του Τούντορ να βάλει τον Αθανασιάδη σαν δεξί χαφ και τον Μπερμπάτοφ πίσω από τον Μακ. Όμως ο Μασούρας στο τετ α τετ με τον Βελλίδη έκανε κακό τελείωμα και ο Πανιώνιος δεν σκόραρε.

(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
Με πιο ορθολογικό σχήμα λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Κλάους με τον Γκολάσα, με μετάθεση του Μακ στα άκρα και του Βούλγαρου στην κορυφή, έκανε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι και πάλι θα μπορούσαν να σκοράρουν στο ξεκίνημα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε και αυτός κάποιες ευκαιρίες. Μετά το 60 το παιχνίδι έγινε σκληρό και με λίγες καλές φάσεις μέχρι το 90 και τον Δικέφαλο να κλείνει την τετράδα του Κυπέλλου, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο.
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: «Εκπνέει» την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των 2.500 ευρώ
02:00
Ειδική άδεια μητρότητας: Θετές μητέρες στις νέες δικαιούχους - Τι ισχύει για την εποχική απασχόληση
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Οι καταβολές έως τις 31 Ιουλίου
00:30
Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και αρκετοί τραυματίες ύστερα από επίθεση ενόπλων
23:59