ΣΠΟΡ

Πρώτη εμφάνιση του Όντομ μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά και την μάχη του για τη ζωή

Πρώτη εμφάνιση του Όντομ μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά και την μάχη του για τη ζωή
Reuters / Andrew Kelly

Μαζί με όλη την οικογένεια Καρντάσιαν ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ παραβρέθηκε σε πάρτυ για τον νέο δίσκο του Kanye West στη Νέα Υόρκη.

Τον Οκτώβριο ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κοκτέιλ ναρκωτικών και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο παλεύοντας για την ζωή του.

Η κρίση στο γάμο του με την Κλόε Καρντάσιαν ήταν σύμφωνα με τον Τύπο ή αιτία, που οδήγησε τον άλλοτε αστέρα του ΝΒΑ να αναζητήσει «παρηγοριά» στις πόρνες πολυτελείας και τα ναρκωτικά.

lamar odom kardashians


(Πηγή: Reuters / Andrew Kelly)

Από τότε κύλησε αρκετός χρόνος και ο Όντομ κατάφερε να βγει νικητής από την μάχη με τον θάνατο, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του. Και τώρα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του στην παρουσίαση του άλμπουμ, «the life of Pablo», του Kanye West, μαζί με όλη την οικογένεια Καρντάσιαν.

Caitlyn Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Khloe Kardashian και Kim Kardshian (σύζυγος του τραγουδιστή) συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων, αλλά εστίασαν όπως ήταν φυσικό στον Όντομ. Μάλιστα κατά την είσοδο του με τον τραγουδιστή, ο Όντομ αποθεώθηκε από το κοινό.

lamar odom kanye west


(Πηγή: Reuters / Andrew Kelly TPX Images of the Day)

Διαβάστε σχετικά.

Σε κώμα ο Λαμάρ Όντομ δίνει μάχη για τη ζωή του

Φωτογραφικό λεύκωμα εκεί όπου ο Λαμάρ Όντομ έπαιξε και έχασε

Συνήλθε από το κώμα ο Όντομ και επικοινώνησε με τους γιατρούς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ