ΣΠΟΡ

Καταδικαστικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον.

Καταδικαστικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον.
Reuters / Andrew Yates

Άκρως επιβαρυντικοί είναι οι πρώτοι διάλογοι του Άνταμ Τζόνσον με την 15χρονη, στην υπόθεση παιδεραστίας, που συγκλονίζει το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η δίκη του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή ξεκίνησε σήμερα στο Μπράντφορντ. Η Εισαγγελέας Κέιτ Μπλάκγουελ, παρουσίασε όλα τα στοιχεία, ενώπιον των ενόρκων (8 γυναίκες και 4 άντρες) για να αποδείξει ότι ο κατηγορούμενος ψευδώς αρνείται τις κατηγορίες, ότι έκανε σεξ με την ανήλικη κοπέλα.

Η 15χρονη είναι φανατική οπαδός της Σάντερλαντ και ο Άνταμ Τζόνσον ήταν το είδωλο της. Σε πολλούς αγώνες τον περίμενε για ένα αυτόγραφο. Και την Πρωτοχρονιά αποφάσισε να του στείλει αίτημα φιλίας στο Facebook. Ο ποδοσφαιριστής, που έμενε μαζί με την έγκυο τότε σύντροφο του, Στέισι Φλάουντερς (παρακολούθησε όλη την διαδικασία από το ακροατήριο), δέχτηκε το αίτημα και αντάλλαξε μηνύματα μαζί της, με σκοπό να της υπογράψει κάποιες φανέλες. Σε αυτά η κοπέλα του ξεκαθάρισε ότι μόλις είχε κλείσει τα 15.

ADAM JOHNSON TRIAL


(Πηγή: Reuters / Phil Noble)

Οι διάλογοι που «καίνε τον Τζόνσον»

Α.Τ. «Σε ποια μαγαζιά πηγαίνεις»
15χρονη. «Δεν είμαι αρκετά μεγάλη για να βγαίνω έξω»
Α.Τ. «Ναι, αλλά δείχνεις αρκετά μεγάλη».

Το πρώτο ραντεβού έγινε στις 17 Ιανουαρίου, σε κινέζικο φαστ φουντ, κοντά στο σπίτι της 15χρονης, που μπήκε στο τζιπ του παίκτη της υπέγραψε τις φανέλες. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν.

Ο Τζόνσον της ζήτησε αν «αξίζει ένα φιλί-δώρο για τις φανέλες» και το νέο ραντεβού έγινε στις 30 Ιανουαρίου. Εκεί ο ποδοσφαιριστής την φίλησε (μέχρι εδώ είναι οι δύο κατηγορίες, που έχει αποδεχθεί) και επιχείρησε να της ξεκουμπώσει το παντελόνι και το πουκάμισο.

ADAM JOHNSON TRIAL


(Πηγή: Reuters / Phil Noble)

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σταμάτησε, όχι από τύψεις, αλλά για να μεταφερθούν σε πιο απομονωμένο μέρος, στο οποίο η κατηγορούσα αρχή θεωρεί, ότι είχαν σεξουαλική επαφή (αυτές τις κατηγορίες θα κρίνει το δικαστήριο). Για να τεκμηριώσει το κατηγορητήριο, παραθέτει τους διαλόγους που ακολούθησαν

Α.Τ. «Ήταν τέλεια. Ήθελα να σου βγάλω το τζιν (LOL-δυνατό γέλιο)»
15χρονη. «Την επόμενη φορά»

Τέλος η Εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο Άνταμ Τζόνσον είχε ήδη κάνει έρευνα στο Διαδίκτυο, για την ηλικία στην οποία επιτρέπεται κανείς να έχει σεξουαλικές επαφές και την σχετική Νομοθεσία, κάτι που αποδεικνύει, ότι δεν ήθελε απλά να δώσει ένα φιλί στην κοπέλα (όπως ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη).

Adm Johnson Trial


(Πηγή: Reuters / Phil Noble)

Ήδη η Σάντερλαντ έλυσε από την Πέμπτη το βράδυ το συμβόλαιο με τον παίκτη, ενώ η δίκη θα διαρκέσει περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβάστε σχετικά

Η Σάντερλαντ διέκοψε το συμβόλαιο του Τζόνσον, που παραδέχθηκε την ενοχή του για σχέσεις με ανήλικη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ