ΣΠΟΡ

Παρά την ήττα από τον Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης κρατάει προς το παρόν στον ΠΑΟΚ τον Ιγκορ Τούντορ

Παρά την ήττα από τον Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης κρατάει προς το παρόν στον ΠΑΟΚ τον Ιγκορ Τούντορ
EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Αλλαγή δεδομένων στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Κροάτη προπονητή, που παραμένει στην θέση του.

Παρότι όλα έδειχναν πως ο Ιβάν Σαββίδης θα «τελειώσει» τον Ιγκόρ Τούντορ, έπειτα από τη νέα «γκέλα» (ήττα 1-0 από τον Ηρακλή μέσα στην Τούμπα) του ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας του Δικέφλου του βορρά αποφάσισε να κρατήσει στην θέση του τον προπονητή.

ivan savvidis paok


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Οι δυο τους είχαν συνάντηση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον «γηραιό», στα γραφεία του κ. Σαββίδη στην Τούμπα, με τον 39χρονο προπονητή να μην πηγαίνει στη συνέντευξη Τύπου. Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα έδειχνε την πόρτα της εξόδου τόσο στον Τούντορ όσο και στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν (με τον Δανό πάντως να παραμένει εν αμφιβόλω).

Ο κύριος Σαββίδης έφυγε από το γήπεδο, αφού είχε μια συνομιλία με συγκεντρωμένους οπαδούς (σύμφωνα με την Αθλητική Κυριακή τους είπε, ότι αν είναι το πρόβλημα ο ίδιος να φύγει και ότι δεν θέλει να αποφασίσει εν θερμώ για τον προπονητή) και υπάρχει σε εξέλιξη σύσκεψη με τους συνεργάτες του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου όλα μπορεί να ανατραπούν.

Διαβάστε ακόμη

Tα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Superleague

ΔΗΜΟΦΙΛΗ