ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια ο Μαρτίνς
INTIME.GR

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός θα παραμείνει στο «τιμόνι» των Πειραιωτών για ακόμη μία διετία.

«Θέλω να συνεχίσω τις επιτυχίες στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο 49χρονος, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας, παρουσία μάλιστα του «ισχυρού άνδρα» των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να έχει λαμβάνειν 900.000 ευρώ ετησίως (σ.σ. χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων), ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του ορίστηκε στα 4 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ