ΣΠΟΡ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκτά έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκτά έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο
http://www.paobc.gr / ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Λουξ Μαρλαφέκας ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά στην ομάδα Ανδρών αλλά και τις Ακαδημίες της ΚΑΕ, για την περίοδο 2015-2016.

paoloux

Το "τριφύλλι" έτσι προσθέτει έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του για διακρίσεις και επιτυχίες. Τα αναψυκτικά και οι χυμοί Λουξ θα είναι το επίσημο ρόφημα της ανδρικής ομάδας καθώς και των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα και στην στήριξη του συλλόγου για επιτυχίες αλλά και στο χτίσιμο της επόμενης γενιάς των Ελλήνων παικτών.

2469854


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / Δημήτρης Ντουντούμης)

Ο κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος της Λουξ, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βρίσκεται στο πλευρό αυτής της σπουδαίας ομάδας και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους παίκτες και παράγοντες καθώς και μία επιτυχημένη πορεία στην Ευρωλίγκα και στην Ελληνική Basket League.

pao bc akademies


(Πηγή: www.paobc.gr / ΚΑΕ Παναθηναϊκός)

Η Λουξ έχει μεγάλη χορηγική παράδοση καθώς επιθυμεί να συμβάλει στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, προσφέροντας έμπρακτη στήριξη σε ιστορικές ομάδες, μικρούς και μεγάλους αθλητικούς συλλόγους και ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο βοηθά ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ