Θλίψη στην Ιταλία: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα Αντρέα Ρινάλντι
Πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία μόλις 19 ετών ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Αντρέα Ρινάλντι, συνέπεια ανευρύσματος που υπέστη στον εγκέφαλο, που συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σπίτι του στο Σερμενάτε.
Από την Παρασκευή ο Ρινάλντι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Βαρέζε σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έδωσε γενναία μάχη, αλλά η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει το πρωί της Δευτέρας (11/05) βυθίζοντας στο πένθος το ιταλικό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο, την οικογένειά του και τους οικείους του.
Ο 19χρονος Αντρέα Ρινάλντι ήταν δανεικός από την Αταλάντα στη Λενιάνο και η είδηση του θανάτου το έχει σκορπίσει τη θλίψη όχι μόνο στο Μπέργκαμο αλλά σε όλους τους φιλάθλους στην Ιταλία και την Ευρώπη.
Ο τελευταίος του προπονητής, μάλιστα, μίλησε για την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.
«Ο Αντρέα ήταν ένα αγόρι που όλοι αγαπούσαν. Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες, τηλεφωνώ σε όλα τα αγόρια μία φορά την εβδομάδα και ήταν καλά. Μου είπε ότι πηγαίνει στον κήπο για προπόνηση. Αστειευτήκαμε και ήταν χαρούμενος, χαμογελούσε, δεν είχε κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του.
Στο YouTube, φίλοι και fans της Αταλάντα ανέβασαν ένα βίντεο στη μνήμη του 19χρονου Αντρέα.
SPONSORED
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη έχουν «σκεπάσει» την Αθήνα - Πότε εξασθενεί το φαινόμενο
13:44
Γεωργιάδης στο Συνέδριο ΝΔ: «Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές του 2027»
13:35
Eurovision 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό - Ο Akylas και τα φαβορί
13:26
Χατζηδάκης στο συνέδριο ΝΔ: «Δεν περισσεύει κανείς - Δεν υπάρχει χώρος για μικροεγωισμούς»
13:17