ΣΠΟΡ

Champions League: Δεσπόζει το Ρόμα-Ρεάλ

Champions League: Δεσπόζει το Ρόμα-Ρεάλ
Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στην «αιώνια πόλη» και το Ολύμπικο, που φιλοξενεί την αναμέτρηση της Ρόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω φόρμας και λόγω ποιότητας, έχει όμως να ξεπεράσει την δυσμενή παράδοση με ιταλικούς συλλόγους. Η «βασίλισσα» μετρά οκτώ σερί αποκλεισμούς σε νοκ – άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης από ιταλική ομάδα, από το 1988 και μετά και θέλει απόψε να σπάσει την «κατάρα», κάνοντας βήμα πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν θα χει στην διάθεση του τους Μπέιλ, Πέπε ενώ για την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των δύο αρχηγών της ομάδας Τότι και Ντε Ρόσι. Στα χάι-λάιτς της αναμέτρησης ο χθεσινός εκνευρισμός του Κριστιάνο για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, δυο... πρωτάρες στη νοκ – άουτ φάση του θεσμού, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με την αήττητη εδώ και επτά ματς Γάνδη να φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ, σε ένα ζευγάρι που περισσότερο θυμίζει Europa League.

Διαβάστε σχετικά

Tσάμπιονς Λιγκ: Nίκες για Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ