Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που έμεινε σταθερός στην άποψή του και ψήφισε λευκό
Σε εισήγηση στην ΕΟΚ για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1 Ανδρών, κατέληξε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, το οποίο επικύρωσε τη βαθμολογία της σεζόν 2019-20.
Οι ομάδες της Basket League ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της πρότασης της ανάδειξης πρωταθλητή, με τον πρωτοπόρο του εφετινού πρωταθλήματος Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κατακτά το 39ο πρωτάθλημα Ελλάδας της Ιστορίας του.
Οι ψήφοι ήταν 13-1 υπέρ των «πράσινων», με το «τριφύλλι» να είναι η μοναδική ομάδα που έδωσε «λευκό», καθώς δεν ήθελε η σεζόν να ολοκληρωθεί στα... χαρτιά, αλλά στο παρκέ.
Στο ΔΣ αποφασίστηκε η... σωτηρία των ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς δεν θα υπάρξει υποβιβασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως και εγγυητική των 60.000 ευρώ που θα καταβάλει κάθε ομάδα, η οποία θα πρέπει να βάζει στο ταμείο του ΕΣΑΚΕ και άλλα 140.000 ευρώ.
Το κατώτατο μπάτζετ ορίστηκε στα 800.000 ευρώ, με την ευελιξία να μπορεί να μετατραπεί και σε 600.000 ευρώ.
Τέλος, κατατέθηκε πρόταση για Super Cup με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να μάχονται στην αρχή της νέας σεζόν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Τουρισμός για Όλους: Στις 7 Αυγούστου ανοίγουν οι αιτήσεις - Voucher από 200 έως 600 ευρώ
09:03
Ζεντάγια για τον Τομ Χόλαντ: «Όταν είσαι παντρεμένος με τον καλύτερό σου φίλο, όλα είναι πιο εύκολα»
08:54
Ρέθυμνο: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στους δύο αδικοχαμένους πυροσβέστες
08:45
«Ζωγράφισε» τον ουρανό η πανσέληνος του «Κόκκινου Ελαφιού» - Εντυπωσιακές εικόνες
08:36