ΣΠΟΡ

Είναι οριστικό: Τέλος η σεζόν στην Euroleague

Είναι οριστικό: Τέλος η σεζόν στην Euroleague
INTIME

Euroleague ήταν και… πάει για τη σεζόν 2019-2020 καθώς στη Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.

Η Euroleague από τις 12 Μαρτίου είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και από τότε έγιναν αρκετές συζητήσεις, ζυμώσεις και διεργασίες για να αποφασιστεί το μέλλον της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά ο Τζόρντι Μπερτομέου και η Euroleague είχαν πρόθεση να συνεχίσουν τη σεζόν, αποδείχθηκε, όμως, και στην πράξη πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Ειδικότερα, μετά τη δηλωμένη επίσημα και κατηγορηματικά άρνηση των παικτών να επιστρέψουν στα παρκέ για τη φετινή σεζόν, θεωρείτο σίγουρο πως θα υπάρξει οριστική διακοπή.

Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (25/05), ο CEO της Euroleague πρότεινε την οριστική διακοπή της σεζόν, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Γιούροκαπ, με τις ομάδες να συμφωνούν.

Στη Γενική Συνέλευση πήραν μέρος οι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ομάδες συμφώνησαν πως η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί και επικράτησε η λογική και στην Euroleague.

Έτσι, μπήκαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν της Euroleague και πλέον έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις τοποθετήσεις που θα κάνει ο Τζόρντι Μπερτομέου το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου, οι οποίες θα αφορούν κυρίως τα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ