ΣΠΟΡ

Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής στην ιστορία

Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής στην ιστορία
AP Photo

Ακόμη ένα ρεκόρ «έσπασε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κέρδισε πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε όλη του την καριέρα, σύμφωνα με το Forbes.

Ο φόργουορντ της Γιουβέντους έβγαλε μόλις... 650 εκατομμύρια δολάρια από το ποδόσφαιρο, ενώ τα υπόλοιπα προέρχονται από μία πληθώρα διαφημίσεων εκτός γηπέδου!

Έτσι, έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής που έγινε δισεκατομμυριούχος ενώ βρίσκεται ακόμη εν ενεργεια, μετά τους Τάιγκερ Γουντς και Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Έτσι, ο Ρονάλντο ουσιαστικά... άρπαξε στο 90' αυτό το επίτευγμα από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος -σε όλη του την καριέρα- έχει κέρδη 605 εκατομμυρίων δολαρίων από συμβόλαια, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του CNNi. Ωστόσο, επέλεξε να μείνει στη Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη, έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ομίλους του πλανήτη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα, η Γιουβέντους.

Μάλιστα, ο φόργουορντ έχει την πρωτιά και στο Instagram, καθώς είναι ο αθλητής με τους περισσότερους ακόλουθους, οι οποίοι αγγίζουν τα 222 εκατομμύρια!

https://www.instagram.com/p/CAqIhi8Agww

ΔΗΜΟΦΙΛΗ