ΣΠΟΡ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το συγκλονιστικό «ευχαριστώ» στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το συγκλονιστικό «ευχαριστώ» στην οικογένεια Γιαννακόπουλου
INTIME

Με ένα συγκινητικό βίντεο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαρίστησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη δημιουργία της «πράσινης» αυτοκρατορίας που σάρωσε την Ευρώπη τα τελευταία 33 χρόνια.

Το μεσημέρι της Τρίτης (09/06), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε τίτλους τέλους στη χρυσή εποχή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Μετά από 33 χρόνια, 450 εκατ. ευρώ και 41 τίτλους, η οικογένεια Γιαννακόπουλου αποχωρεί από το «τριφύλλι» κι αφήνει πίσω της μια τεράστια κληρονομία, αυτή της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: Τέλος εποχής

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την ίδια ημέρα, με ένα συγκλονιστικό βίντεο, θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Με μεγάλες στιγμές, κατακτήσεις τίτλων, σπουδαίες μεταγραφές και δυνατές εικόνες από όλη αυτή την πορεία των 33 «χρυσών» χρόνων για τον Παναθηναϊκό, η «πράσινη» ΚΑΕ θέλησε να πει «ευχαριστώ» στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη δημιουργία της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στον ελληνικό αθλητισμό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ