ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: «Δείχνει ειλικρινής ο Μπακογιάννης, αλλά…»

Παναθηναϊκός: «Δείχνει ειλικρινής ο Μπακογιάννης, αλλά…»
INTIME.GR

Την τοποθέτηση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για το θέμα του Βοτανικού σχολίασαν στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο ξεκαθαρίζοντας πως παρά τις ειλικρινείς προθέσεις που δείχνει αν δεν προχωρήσει σε ανακοινώσεις θα επιβεβαιωθεί πως προχωράει σχέδιο ανέγερσης μόνο ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Μετά την ιστορική συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του Βοτανικού, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε την πρώτη τοποθέτησή για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τα όσα είπε ο κ. Μπακογιάννης σχολίασαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ξεκαθαρίζοντας και τη θέση του Συλλόγου.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από το «τριφύλλι», ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει ειλικρινείς προθέσεις στις συναντήσεις που γίνονται μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο, αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας τότε θα είναι προφανές πως προχωράει σχέδιο για ανέγερση μόνο ποδοσφαιρικού γηπέδου.

«Ο κ. Μπακογιάννης στις συναντήσεις μας δείχνει να είναι ειλικρινών προθέσεων. Διαβάσαμε την δήλωση του, που μιλάει για ανακοινώσεις το καλοκαίρι. Αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ανακοινώσει την δημιουργία της Παναθηναϊκής πολιτείας ή αν δεν ανακοινώσει τίποτα θα είναι η επιβεβαίωση ότι προχωράει το σχέδιο τους για ανέγερση μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου», αναφέρει η θέση του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε κάνει ανάρτηση στα social media λέγοντας: «Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ