ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό και αποχωρεί ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό και αποχωρεί ο Ζαχίντ
INTIME.GR

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Γκαγιάς Ζαχίντ. 

Στο τέλος Ιουνίου τελειώνει ο δανεισμός του παίκτη και δεν θα μείνει παραπάνω, αφού πρέπει να αρχίσει προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ στις αρχές Ιουλίου.

Μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό με στόχο να φύγει λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να μπορέσει να κάνει 15 ημέρες διακοπές πριν πάει στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ.

Ετσι αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ερχόμενη εβδομάδα να χαιρετήσει και να αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Δώνη λίγες μέρες πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε θεραπεία, εξαιτίας ενοχλήσεων στον οπίσθιο δικέφαλο. Η αυριανή μέρα είναι καθοριστική, ωστόσο, στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι για τη συμμετοχή του.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Γιόχανσον συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, οπότε το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του Δώνη για το κυριακάτικο παιχνίδι κι έτσι να λυθεί το πρόβλημα στο δεξί άκρο. Για να είναι, όμως, σίγουροι στον Παναθηναϊκό, ο Σουηδός μπακ θα βγάλει και μία μαγνητική. Αν, όμως, δεν παίξει ο Γιόχανσον θα είναι δύσκολα τα πράγματα στο δεξί άκρο, αφού ο Βαγιαννίδης δεν υπολογίζεται, ο Νούνες είναι νοκ άουτ (γυμνάστηκε μόνος του) κι ο Αποστολάκης αποχώρησε.

Ο Πούγγουρας, παράλληλα, απουσίασε για δεύτερη σερί μέρα, λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ οι Νάγκι, Μπεκ, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Χατζηγιοβάνης, αντίθετα, επέστρεψε στην προπόνηση σε φουλ ένταση και θα είναι ΟΚ για το ντέρμπι. Εκτός θα είναι ο Περέα, ο οποίος έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και συνέχισε μόνος του.

Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ