ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου, δίνουν ραντεβού το βράδυ (21:30) της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσουν μέσα σε ένα μήνα.
Στο νέο επεισόδιο Game Time του ΟΠΑΠ ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης μιλάει για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Τονίζει ότι η ΑΕΚ θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την πρόκριση που πήρε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος και υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός κάνει εφέτος την καλύτερή του σεζόν.
Ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρεται ακόμα σε δύο μεγάλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Κυριακή, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ (19:15) και στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αγγλίας, Λέστερ-Τσέλσι (18:00).
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Η Μογγολία διατάζει «παρακολούθηση» στα σύνορα με τη Ρωσία μετά από ύποπτο κρούσμα πανώλης
18:24
Ρωσία: Δεν υπάρχει κίνδυνος επιδημίας για την πανώλη - Ενημερώθηκε ο ΠΟΥ για την κατάσταση
18:24
Εισαγγελική παραγγελία για περαιτέρω έρευνα στην υπόθεση του Φίλιππου Καμπούρη
18:23
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα πώλησης ουρανίου έναντι 700.000 δολαρίων στη Γεωργία
18:19