ΣΠΟΡ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα του ΠΑΟΚ με επιθετικό κρεσέντο από τα 6.25

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα του ΠΑΟΚ με επιθετικό κρεσέντο από τα 6.25
EUROKINISSI / MOTION TEAM / Φανή Τρύψανη

Σε ένα ακόμη ματς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο, με πρωταγωνιστές τους δύο νέους Αμερικάνους παίκτες.

Οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι από το πρώτο λεπτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, με ρεσιτάλ από τα 6.25 και ουσιαστικά δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι είχαν τύχη στο παιχνίδι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 32-61 και ο Τζόρτζεβιτς δοκίμασε σχήματα, ενώ ξεκούρασε και παίκτες μέχρι το τέλος του αγώνα (67-90), ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Φενέρ την Πέμπτη, στην πρεμιέρα του β γύρου του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

2473055


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / Φανή Τρύψανη)

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς με 18 πόντους, 10 είχε ο Γκιστ, από 9 Ραντούλιτσα και Χέινς και 8 ο Παπαγιάννης. Ο Χάτσερ είχε 16 πόντους για τον Δικέφαλο.

2160130


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Κώστας Μακρυδήμας)

Λίγη ώρα μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Πυλαία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή υπογράμμισε την έμπρακτη στήριξη της οικογένειάς του στον σύλλογο. «Η οικογένειά μου έχει δείξει έμπρακτα επί 30 χρόνια ότι έχει τον Παναθηναϊκό στην καρδιά» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε «Έπρεπε να γίνουν αυτές οι προσθήκες ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους τρεις στόχους. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε».

Ντέρμπυ ΑΕΚ-Κηφισιάς

Η Κηφισιά έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, όταν προηγήθηκε ακόμη και με διψήφια διαφορά. Η Ένωση έσφιξε την άμυνα της με την έναρξη της 3ης περιόδου και γύρισε το εις βάρος της 36-41 φτάνοντας την διαφορά και στο +17. Λάθη και επιπολαιότητες όμως έκαναν ντέρμπυ το ματς, με τελικό σκορ 76-73 και χαμένο τρίποντο στο φινάλε του Κασελάκη.

2473031


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Χρήστος Ντουντούμης)

Καλαμπόκης με 13 και Χέρστον με 11 ήταν οι καλύτεροι της Ένωσης, ενώ καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο Αμερικανός Χογκ με 19 πόντους και 14 ριμπάουντς για την Κηφισιά.

Στην βαθμολογία (20η αγωνιστική) ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 39 βαθμούς, ο Ολυμπιακός έχει 37 (και αγώνα λιγότερο με τον Κόροιβο-Δευτέρα), η ΑΕΚ 36 και ο Άρης 35.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ