Κορωνοϊός: Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις των Μιλγουόκι Μπακς
Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν τις εγκαταστάσεις τους μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για κορωνοϊό.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ένας παίκτης -ή πολλοί παίκτες- είναι θετικοί στην COVID-19. Το ESPN ανέφερε ότι η ομάδα έλαβε τα αποτελέσματα την Παρασκευή.
Το Μιλγουόκι είναι μία από τις πολλές ομάδες που έκλεισαν τις εγκαταστάσεις τους. Οι Μπρούκλιν Νετς, Ντένβερ Νάγκετς, Λος Αντζελες Κλίπερς και Μαϊάμι Χιτ έκλεισαν πρόσφατα τους χώρους προπόνησής τους λόγω θετικών αποτελεσμάτων COVID-19.
Σύμφωνα με το ESPN, οι Μπακς δεν θα ανοίξουν ξανά τις εγκαταστάσεις τους πριν ταξιδέψουν στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη.
Το Μιλγουόκι, που έχει το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (53-12) αντιμετωπίζει την Βοστώνη στις 31 Ιουλίου.
Φωτιά στο Δερβένι: «Μισή ανάσα από τα σπίτια» το πύρινο μέτωπο λέει ο πρόεδρος κοινότητας Λητής
17:47
Μεγάλη φωτιά στα Εξαμίλια Κορινθίας - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα
17:41
Φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε σορός και μία εγκαυματίας - Φλόγες στον οικισμό Λητή
17:33
Ολοκληρώνεται σήμερα η καταβολή των 150 ευρώ ανά παιδί σε 950.000 οικογένειες
17:30