MotoGP: Σοβαρό ατύχημα για τον Μαρκ Μάρκεζ στο πρώτο αγώνα της σεζόν
Ανανεώθηκε:
Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκεζ επισκίασε τον πρώτο φετινό αγώνα του MotoGP, που άρχισε σήμερα στην πίστα της Χερέθ, με καθυστέρηση τεσσάρων και πλέον μηνών, εξαιτίας της πανδημίας.
Ο Ισπανός εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του τίτλου είχε μία άσχημη πτώση λίγους γύρους πριν τον τερματισμό και υπέστη κάταγμα στον δεξιό βραχίονα.
Ο Μάρκεζ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου πρόκειται να χειρουργηθεί, αλλά το ευτύχημα είναι ότι οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν άλλο τραυματισμό, ούτε στο κεφάλι ούτε στον θώρακα, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η Honda.
Αν και είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μάρκεζ να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγώνων, κάτι που ουσιαστικά θα τον θέσει νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.
SPONSORED
Ο πρόεδρος του Λιβάνου προειδοποιεί το Ιράν: «Η χώρα μας είναι δική μας», λέει στο CNNi
19:02
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Φάμελλου - Η αναφορά στο κόμμα Τσίπρα
18:54
«Buster Keaton: The General» με τον Στάθη Άννινο - Η ταινία - σταθμός µε live μουσική από πιάνο
18:45
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνείται ότι γνώριζε προσπάθειες να «εκτροχιαστούν» έρευνες διαφθοράς
18:41