ΣΠΟΡ

«Πράσινος» παροξυσμός για την τρίτη επιστροφή του Ζοτς

«Πράσινος» παροξυσμός για την τρίτη επιστροφή του Ζοτς
EUROKINISSI / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξεχωριστή, για περισσότερους από έναν λόγους, είναι η αυριανή ημέρα (25/02) για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (21.15), εκ των φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα και την κατάκτηση του τροπαίου, αποτελεί σταθμό για τους πράσινους. Κι αυτό διότι σε περίπτωση νίκης, ο Παναθηναϊκός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στο Top-16.

Επιπλέον, δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς, αν όχι τον δυνατότερο, αντιπάλους στον όμιλο.

Ξεχωριστό τόνο στο παιχνίδι δίνει, τέλος, η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων Χέινς και Ουίλιαμς (σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί ο Χάντερ, τρίτο κατά σειρά απόκτημα των Πρασίνων).

Η αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, όμως, είναι ιδιαίτερη και για τους οπαδούς. Κι αυτό διότι σηματοδοτεί την τρίτη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ με την ιδιότητα του αντιπάλου. Η παρουσία του Ζοτς αποτελεί και εκ των βασικών λόγων για το sold out που φαντάζει πλέον ως βέβαιο, δεδομένου ότι μέχρι αργά χθες είχαν πουληθεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το θεωρητικά φιλόξενο για τον Ομπράντοβιτς ΟΑΚΑ, έχει αποδεικνύεται μέχρι τώρα αφιλόξενο. Ο τεχνικός της Φενέρ μετρά δύο ήττες στις ισάριθμες προηγούμενες επισκέψεις του και το τελευταίο που θέλει είναι να τριτώσει το κακό.

#Paoenight στο ΟΑΚΑ

Όπως στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, έτσι και σε αυτό με τη Φενέρ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το #paoenight. Τυχεροί φίλοι της ομάδας ηλικίας 18-25 θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ. Πέρα από αυτό, όμως, θα απολαύσουν και πολλές παροχές από τους χορηγούς της ΚΑΕ.

paoEnight 740x500

ΔΗΜΟΦΙΛΗ